Gaztelako eltzekari modua

Ikus Cocina icasteco liburua-ren aurkezpena osoa.

Gaztelaco eltze modua

Eltze au ongui maneatzeco, ura ongui berotutacoan an araguia sartu eta apar edo pitsa quendu, eta pusca batean iraquiten iduqui eta orduraco urtan beratuac egongo diran garbantzaac sartu eta utzico zayo epeldu arte; eta orduan sartzen zaizca chorizoa, urdaya, urdai-azpia, olloa, etc. etc.

Gaztelako eltzekari modua

Eltze hau ongi prestatzeko, ura ongi berotutakoan han haragia sartu eta hagun edo parra kendu, eta puska batean irakiten eduki, eta ordurako urean guritzen egongo diren garbantzuak sartu, eta utziko zaio epeldu arte; eta orduan sartzen zaizkio txorizo, urdaia, urdai-azpia, oiloa, etc., etc.

 

Bilaketa

Dokumentu bat bilatu

Artikulu bat bilatu

Cocina icasteco liburua

Errezetak