Legatzaren buztan bete edo fartzitua

Ikus Cocina icasteco liburua-ren aurkezpena osoa.

Legatzaren bustan errellenatua.

Legatzaren bustanari, ezurra, atera, eta betetzen da perregillez eta ogui arrallatuz, au oliotan edo mantecan pregituta, ondo bete eta josi, eta ipintzen da erretzen olioz bustita; errea dagoenean, botatzen zayo gañeticolio pregitua, bi edo iru arrautza gorringoreguin batituta.

Legatzaren buztan bete edo fartzitua

Legatzaren buztanari hezurra atera, eta betetzen da perrexilez eta ogi xehatuaz, hau oliotan edo gurinean frijituta, ondo bete eta josi, eta ipintzen da erretzen olioz bustita; errea dagoenean, botatzen zaio gainetik olio frijitua, bi edo hiru arrautza gorringorekin irabiatua.

Bilaketa

Dokumentu bat bilatu

Artikulu bat bilatu

Cocina icasteco liburua

Errezetak