Zerri-solomoa esnearekin

Ikus Cocina icasteco liburua-ren aurkezpena osoa.

Cherri-solomua esnearequin.

Cherri-solomu zatipresco bat egosten da cazuela batean esnetan gatzazarequiñ, esnez ongui estalia iduquitzera sayatuaz; esnea agortu danean, solomua atera, eta botatzen zayo, guicen aldetic, ogui arrallatua, eta ipintzen da labean edo brasatan tapadera batean; baña chit dembora guchian iduqui bear da an, solomuari bere ecetasuna galdu eztaguion.

Zerri-solomoa esnearekin

Zerri-solomoa zati fresko bat egosten da kazola batean esnetan gatzarekin, enez ongi estalia edukitzera saiatuz; esnea agortu denean, solomoa atera, eta botatzen zaio, gizen aldetik, ogi xehatua, eta ipintzen da labean edo brasan ontzi estali batean; baina txit denbora guztian eduki behar da han, solomoari bere hezitasuna galdu ez dagion. 

Bilaketa

Dokumentu bat bilatu

Artikulu bat bilatu

Cocina icasteco liburua

Errezetak