Enpanadentzat ore edo masa egiteko modua

Ikus Cocina icasteco liburua-ren aurkezpena osoa.

Empanadentzat ore edo masa eguiteco modua.

Laurden bat manteca ongui batitu eta ondoren iriña eta salda ara bota, eta cuchare batequiñ erabiltzen da, aric eta leun edo suabe dagoela; icusi arte. Ipintzen dira estopatzen araguia, urdai azpia eta piñoi edo piñaleac ardo zuri eta manteca pisca batean: araguia eta urdai azpia ongui chiguitu bear dira.

Enpanadentzat ore edo masa egiteko modua

Laurden bat gurina ongi irabiatu eta ondoren irina eta salda hara bota, eta koilara batekin erabiltzen da, ahalik eta leun edo suabe dagoela ikusi arte. Ipintzen dira egosten haragia, urdai azpia eta pinaziak ardo zuri eta gurina pixka batean: haragia eta urdai azpia ongi txikitu behar dira. 

Bilaketa

Dokumentu bat bilatu

Artikulu bat bilatu

Cocina icasteco liburua

Errezetak