Arrautza arnoa

Ikus Cocina icasteco liburua-ren aurkezpena osoa.

Arrautza mol.

Ipintzen da libra bat azucre clarificatu, eta puntua artzen duenean, ateratzen da surtatic; epeltzen danean, ematen zaizca amar arrautza gorringo pissca bat batituac, egosten da su motelean, baña beti nastuaz, eta cremaren loditasuna artzen duenean, surtatic atera, eta botatzen zayo limoi arrallatu pissca bat, eta au ondo itsasten zayonean, ateratzen da artaraco dagoen ontzira.

Arrautza arnoa

[Sutan] ipintzen da libra bat azukre klarifikatua (ur pixka batekin nahasia), eta puntua hartzen duenean ateratzen da sutik; epeltzen denean, ematen zaizkio hamar arrautza gorringo pixka bat irabiatuak, egosten da su motelean, baina beti nahastuz, eta kremaren loditasuna hartzen duenean, sutarik atera, eta botatzen zaio zitroin azal puska pixka bat, eta hau ondo itsasten zaionean, ateratzen da hartako dagoen ontzira.

Bilaketa

Dokumentu bat bilatu

Artikulu bat bilatu

Cocina icasteco liburua

Errezetak