Les pieds de veau à la sauce blanche

Voir l'article complet sur le livre Cocina icasteco liburua

Terneraren áncac salsa zuryan

Ancac egosi, eta apar edo pitsa contu andiaz quendutacoan, ateratzen zaizte ezur guciac.

Salsa zuria mantecan pregitutaco tipula, baratzuri ale bat eta zahori pissca batequin eguiten da, oyec cerbait gorrituac daudenean, zartaguitic atera, eta an guelditzen dan mantecari cuchare bat iriñ bota, eta an mantecarequin ongui nastu, eta bereala botatzen zayo salda ondocho, eta nai aimbat lodi gueratuco da salsa; oni gañera egozten zaizca típula eta pregitu diran gauzac pasadore batean iracita, eta gañera egozten zaizca ancac, eta mayera atera baño lensseago gueitzen zaizte añcai binagretan edo limoyaren zumuan urtutaco arrautza gorringo bi, baña onequin iraquin bear eztu; bacoitzat nai duen aimbat lodituco du salsa au.

Les pieds de veau à la sauce blanche

 

Recherche

Rechercher un document

Rechercher un article

Cocina icasteco liburua