Le gâteau de merlu

Voir l'article complet sur le livre Cocina icasteco liburua

Legatzezco errosca.

Pregitzen da libra bat legatz becela, baña arincho, eta oztutzen danean, apurtzen da ondo; chiquitzen da libra laurden bat urdai guicen, eta gañera tipula pisscacho bat, tipula au atera eta ematen zayo legatzari eta urdayari, gañera botatzen zayo ogui arrallatu pissca bat. eta bacoitzac deritzan aimbat arrutz, gucia chit ongui batitu, eta olioa edo manteca beroa moldean ipiñita; botatzen da ara legatz-naspilla, azpian su ariña eta gañean biciagoa dituela, pregitzen da aric eta errosca gogor eta leun guera dedineraño, eta eguiten da salsa manteca pisca batean eta saldan pregitutado iriñareguin. Ore edo pasta onequin berarequin eguiten dira pastelac edo arbilgueta edo albondiguillac.

Le gâteau de merlu

 

Recherche

Rechercher un document

Rechercher un article

Cocina icasteco liburua