La langue de porc ou de bétail

Voir l'article complet sur le livre Cocina icasteco liburua

Ganaduaren edo cerriaren mingaña.

Mingañari, gatzarequin ongui egosi, eta eltzetic atera, eta goitic beera ebaqui, eta quentzen zayo azala; pregitzen da olioa eta manteea erdi bana dituela, eta oyequin tipula ondocho eta baratzuri pisca bat, tipula pusca andietan chicjuitua; ondocho gorritua dagoenean, tipula atera, eta pregitzen da coipe artan mingaña, eta tipula motralluan jo eta pasadorean iragacita, ematen zayo mingañari; gañera gueitzen zaizca oni salda garbi pissca bat, ozpiñ edo binagre pisca bat eta jicara erdi bat ardo on; iraquin banaca batzuec asco zaizca, eta maira atera bear danean, erasten zayo ogui azal tostatu eta motralluan joa, eta onequin eman bear du iraquincho bat.

La langue de porc ou de bétail

 

Recherche

Rechercher un document

Rechercher un article

Cocina icasteco liburua